SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ

Sosyal Medyanın Yönetimi?

Sosyal medya yönetimi markalar ve kurumlar için, günden güne giderek önemini arttıran bir kavram olmaya başladı. Artık ekstra olmaktan çıkıp, tüm markalar için ihtiyaç haline gelmiştir. İnsanlar artık markalar ve ürünler hakkındaki yorumlarını, tavsiyelerini, şikayetlerini, sosyal medya üzerinden dile getiriyor ve fikir alışverişinde bulunuyorlar. Doğru pazarlama stratejisiyle, sosyal medyayı olumlu kullanıp, çok fazla kişiye çok kısa sürelerde ulaşmak mümkün.

Sosyal medya, akıllı telefon pazarı ve internetin bu denli gelişmesiyle birlikte, artık bir zorunluluk haline geldi. Neden mi? Çünkü rakipleriniz sosyal ağları kullanarak mevcut müşterilerine ve potansiyel müşterilerine günün her saati, onlar her nerede olursa olsunlar ulaşabiliyor. Yeni ürün ve hizmetlerini fotoğraf veya video vb. olarak tanıtabiliyor; onlarla konuşabiliyor ve tüm bunları var olan hiç bir reklam çeşidi ile kıyaslanamayacak kadar düşük maliyetlerle yapabiliyorlar.

Küçük, orta, büyük gibi bir ayrım olmaksızın, tüm markaların sosyal medyayı kullanmaktaki amacı; hedef kitlesi ile birebir iletişim yaparak, marka bilinirliğini arttırmak, tüketici davranışlarını incelemek, daha fazla kişiye dokunmak, ürün satışlarını dolaylı yoldan arttırmak, yapılan olumlu ve olumsuz yorumlara karşılık vermek ve müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Artık neredeyse bütün şirketler, reklam bütçelerinin %25’ini sosyal medya reklamlarına ayırıyor. 7’den 70’e artık bir çok insan, sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanıyor ve bu da sizin veya şirketinizin tanıtımını daha kolay hale getiriyor.

Sosyal Medyada Gücünüzü Gösterin!

Softgrafi olarak sosyal medya hesaplarınızı profesyonelce yönetiyor, tasarlıyor ve daha çok kitleye, daha kısa zamanlarda ulaşmanızı sağlıyoruz. Bunları sağlarken, sizinle iletişim halinde kalıp ihtiyaçlarınızın ve ürünlerinizin doğru tanıtımı için, gerekli yol haritasını çiziyoruz. Sosyal medya yönetimi, marka bilinci ve dijital pazarlama alanında, çok büyük bir yere ve öneme sahiptir. Sizin için Facebook, Twitter, İnstagram, Google+, Linkedin, WordPress, Pinterest, Blogspot  ve Soundcloud hesaplarınızı oluşturuyoruz. Sonrasında görseller ve yazılı metin girişlerini yapıp, haftalık olarak özgün içerik ve özgün görseller oluşturup, sizlerin yerine paylaşımlar yapıyoruz. Dilerseniz geri dönüşlere cevap veriyor, oluşan bu sosyal medya hareketlerini aylık olarak sizlere rapor olarak sunuyoruz. Hedeflerinize ulaşmanız için tek yapmanız gereken şey, bize ulaşmak ve birlikte bu adamları izlemek;

 > Strateji: Stratejinin ve iş planının hazırlanması.

 > Konumlandırma: Markanın hangi mecralarda yer alacağına karar verilmesi.

 > İçerik: Oluşturulan içerik kategorileri doğrultusunda içerik üretilmesi.

 > Tasarım: Markanın sosyal medyadaki imajının ve içerik paylaşımlarının tasarlanması.

 > Yönetim: Kullanılan mecraların sürekli olarak takip edilmesi, içerik ve görsellerin paylaşılması ve gelen soruların yanıtlanması.

 > Raporlama: Haftalık veya aylık olarak, yapılan çalışmaların raporlanması.

Sosyal medya iletişimi kapsamında verimliliğinizi artırmak için kullanabileceğiniz sosyal medya hesapları; sizi veya markanızı kısa zamanda çok fazla insana tanıtarak işinizde başarılı olmanızı kolaylaştıracaktır.

Türkçe Yönetim Paneli

Türkçe panel sayesinde, içeriklerini kontrol edebilme.

Gelişmiş Google SEO

Entegre Google SEO ile arama motorlarında üst sıralarda yer alma.

Mobil Cihazlara Uyumlu

Tüm mobil cihazlara hem yatay, hem de dikey uyumluluk.

content img2
2
e
W
+
W
#
#
L
B
+
P
#
#
L
W
#
#
L
W
#
#
L